sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Vuoden 2013 käsityötavoite, viikko 1.

Näin vuoden vaihtumisen kunniaksi asetin itselleni pienen tavoitteen, joka liittyy käsitöihin. Tavoitteenani on, että vuoden 2013 jokaisen viikon aikana saan valmiiksi jotain omilla käsilläni, olipa se sitten neulomista, virkkaamista, ompelemista, askartelua, piirtämistä, isoa tai pientä. Tavoitteena siis on, että joulukuun viimeisen viikon päättyessä, mulla on jotain valmistunutta vuoden jokaiselta viikolta. Että semmosta, katotaan kuinka pitkälle mun rahkeet riittää! :D

Ensimmäisen viikon aikana valmistunutta:

Rannekkeet/ranteenlämmittimet/käsivarrenlämmittimet, rakkaalla lapsella on monta nimeä.. Pituutta kämmenestä kyynärpäähän. Ihanan väriset! Pistää miettimään, että miksi en käytä valmiiksi raidoitettuja lankoja useammin..?
Lisäksi näpertelin itelleni silmukkamerkin pysymään paremmin laskuissa mukana. En voi muuta ku takoa päätäni seinään ja ihmetellä, miksei tämmönen käsityöhullu oo tehny tämmöstä itelleen aikasemmin! Kuinka kätevä! Ja mää oon vuosi toisensa jälkeen laskenu silmukoita aina uudelleen ja uudelleen, alottanu alusta ku oon menny sekasin ja miettiny että missä sitä taas mentiinkään.. TYHMÄ!! Onneksi ei oo ikinä liian myöhäistä viisastua..
"Kyky on se, mitä pystyt tekemään.
Motivaatio määrää sen, mitä teet.
Asenne ratkaisee kuinka hyvin teet sen."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä merkki käynnistäsi.