sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Powerpark-retki.

Odotettu lauantai saapui ja päästiin vähän retkeileen ja päästämään sisäiset lapsemme valloilleen. ;)
Oltiin sovittu lähtevämme Powerparkkiin ja onneksi lauantaille sattui aivan mahtava ilma huvipuistoilla! Käytiin noukkimassa E & M hieman ennen kymmentä aamupäivällä kyytiimme ja otettiin suunnaksi.. ei sentään Visulahti, vaan Alahärmä ja Powerpark.
(Nyt sitten päässä alko pyörimään se "Visulahti, Visulahti, siinä on kesäloman tahti, ota suunnaksi Visulahti..!")

Naamataulu, OK!
Vaatteet, OK!
Kynnet ja aurinkorasva, OK ja OK!
 Eli ei muuta ku menoksi!

Joku muikiana ja mielissään..?
Jee!
Välillä tankkausta, jotta jaksaa taas pyöriä. ;)
Yks laitteista, joissa käytiin.
Jepjep.
 Että semmosta. Ensimmäisessä laitteessa tämä korkeanpaikan kammosta kärsivä piti visusti silmät kiinni, hoki jonkinmoista mantraa ja toivoi koko kauheuden loppuvan mahdollisimman pian. Täydellinen huvipuistovieras, eikö?! Noh, seuraavissa laitteissa sitten onnistuin psyykkaamaan itteeni sen verran, että silmät pysyi jatkossa auki alusta loppuun saakka ja uskalsin jopa tähyillä muuallekin kuin kauas horisonttiin. Lopussa käytiin vielä testaamassa ensimmäinen laite (Typhoon, btw) uudelleen ja täytyy tässä vaiheessa tunnustaa, että alun kammottavan kokemuksen jälkeen tuo kyseinen laite tais jäädä mun lempparilaitteeksi ja tästä toisesta kokeilukerrasta selviydyttiin virnistys naamalla ja nauttia. :D Aurinkoisen ja kuuman päivän keskellä "tukkijoki" viilensi mukavasti.. Tosin mun ja E:n edessä istuva pikkutyttö kysyi kesken kaiken isältään(?) kutakuinkin että "miksi nuo tytöt kiljuu..? pelkääkö ne vettä..?" Hehe. ;)
Illalla Enni ja Miika tuli vielä meille viettämään iltaa grillailun ja saunomisen merkeissä. 

Kiitti päivästä kaverit, kivaa oli! :)
(Vaikkakin yksi pieni lintuparka menetti henkensä meidän retken takia, kaivettiin se M:n kanssa tänään irti meijän auton etupuskurista..)

2 kommenttia:

Jätä merkki käynnistäsi.