torstai 3. lokakuuta 2013

Kun lehdet puusta putoaa, myös aika johonki katoaa..

 

Syksy on täällä ja minä oon kiireinen. En käsitä mihin aika katoaa, mutta jonnekin se vaan häviää ja musta tuntuu, etten ehdi tehdä mitään. Homma koskee sekä mun vapaa-aikaa että työjuttuja, molemmissa tuntuu että tekemistä piisais mutta aika ei riitä kaikkeen mitä pitäis saada tehtyä. Oon viime aikoina avannut tietokonetta todella harvoin ja niillä harvoilla kerroillakin vain pieneksi hetkeksi. Puhelimen ja IPadin kautta tarkistaa naamakirjat, sähköpostit ja muiden blogipostaukset näppärästi, mutta en oo innostunu päivittään niiden kautta omia blogejani. Mulla on kuvia valmistuneista käsitöistä jne. odottamassa kamerassa, mutta en oo ehtinyt suoda niille ees ajatusta.

Mun päivät koostuu koirien kans lenkkeilystä, kotitöiden tekemisestä, salilla käymisestä ja töiden teosta. Siinä jossain välissä yritän aina istua hetkeksi sohvalle, katsoa rästiin jääneitä ohjelmia ja tehdä muutaman rivin käsitöitä eteenpäin.

Mää lupaan ja vannon, että jonaki vapaapäivänä aion olla koko päivän (koirien lenkitystä lukuunottamatta) yövaatteisillani, maata sohvalla peiton alla, kattoa elokuvia ja syyä karkkia! Siitä en sitte tiiä, millon ehdin tällasen vapaapäivän toteuttaa, mutta vielä joskus!

Niin, että koittakaa kestää! Mää oon täällä edelleen ja koitan kovasti löytää ne vuorokaudesta hukkaamani tunnit, joiden aikana ehdin tehdä kaikki nää jutut!

2 kommenttia:

  1. Upeita kuvia jälleen kerran! Ihana syksy :)

    Tuttu tunne tuo, ettei kamalasti kerkeä mitään ja aina tuntuu olevan jos jonkinlainen kiire! Toivottavasti sun kalenterissa on lähiaikoina muutama vapaampi hetki, jolloin voit ottaa rennommin. (Niin ja bloggaat silloin ku sulla on fiilistä ja aikaa, etkä ota tästä mitään lisästressiä ainakaan ;) )

    VastaaPoista
  2. Kiirettä tuntuu pitävän vähän joka puolella. Syytän elämää!

    VastaaPoista

Jätä merkki käynnistäsi.