tiistai 5. marraskuuta 2013

Vuoden 2013 käsityötavoite, viikko 37.

Oon täällä taas.

Mulla on ollu hirvee halu päivitellä tänne, mutta kun aika on kortilla niin oon aina laittanu kaiken muun blogin päivittämisen edelle. Oon myös edelleen vältellyt läppärin avaamista ja tsekkaillut tarvitsemani jutut IPadin kautta. Nyt päätin kuitenkin kiikuttaa läppärini keittiön tasolta olohuoneen puolelle, istahtaa sohvalle telkkarin ääreen ja alkaa käymään läpi kameraan kertyneitä kuvia ja omia ajatuksiani. 

Käsitöitä on ehtinyt valmistua tiuhaan tahtiin, vaikka blogi onkin elänyt hiljaisuudessa. Oikean käden rannekin vihoitteli ja kipeytyi niin pahasti, etten voinut pariin päivään käyttää sitä juuri ollenkaan. Siitä johtuen pidin muutaman viikon verran kokonaan taukoa käsitöiden tekemisestä, mutta eihän tällainen käsityöhullu kauaa jaksanut olla puikoista ja langoista erossa. Ja ehkä, jos oikein tunnustan, saatoin niidenkin viikkojen aikana tekaista muutaman kortin.. ;) Kun joulukin kaikkine näpertelyineen lähenee kovaa vauhtia, oli pakko tarttua taas tuumasta toimeen. Onneksi ranne on pienen lepohetken jälkeen taas jaksanut hyvin menossa mukana!

Koska käsitöitä on ehtinyt kerääntyä paljon, ei auta kuin alkaa purkamaan tätä kasaa jostakin.
Ensimmäisenä esittelyssä äidin lapaset nro 2, eli "koiran ulkoilutus -lapaset". Kuvanlaatu on ihan arsesta, mutta ei voi nyt mitään. Ehkä siitä kuitenkin saa sen verran selvää, että kyseessä on mustat peruslapaset mammalle, ettei koiria ulkoiluttaessa pääse sormet paleltuun. ;)Viikkoja on jäänyt välistä useita, joten lähipäivinä on luvassa useampia esittelyitä valmistuneista käsitöistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä merkki käynnistäsi.