maanantai 2. joulukuuta 2013

Vuoden 2013 käsityötavoite, viikko 48.

Viime viikolla valmistui paljon pieniä näpertelyitä. 

Alkuviikosta tein synttärikortin pienimmäiselle siskonlapselleni, joka sunnuntaina täytti jo hurjat kahdeksan vuotta. Valitettavasti ei päästy mukaan juhlimaan sankaria, mutta paketti lähti postin matkaan. Kortin kaveriksi pakettiin sujahti muutama postaus takaperin esittelemäni raidalliset villasukat sekä pieni suklaalevy.

 

Mun isä osti viime vuonna Remulle ja Romeolle omat koirien joulukalenterit, josta jokainen päivä löytyi koirille erilainen herkkupala. Ja meijän pojathan rakasti sitä kun oppivat, että aina aamulla ensimmäisenä avataan kalenterin luukut ja saa jotain hyväskää. ;) Yritin metsästää tällekin vuodelle koirille joulukalentereita, mutta en vaan löytänyt mieleisiä. Kaupoissa en niitä löytänyt ja netistä ne oli loppu. Tein sitte ite ja kyllä kelpaa! :)


Sunnuntaina mun teki hirveesti mieli koristella pipareita. Kaupasta tarttuikin mukaan valmiita pipareita ja koristeluvärkkejä ja minä pääsin näpertelemään. Kyllä on nättejä. Miika sai ikioman nimikkopiparinkin.


 Viikolla valmistui myös muutamia joulukortteja sekä yksi onnittelukortti hääparille, mutta niistä en ole kaikessa tohinassa saanut otettua kuvia. Lauantaina oltiin Miikan kanssa juhlistamassa mun työkaverin ja hänen miehensä rakkaustarinaa kun he sanoivat toisilleen tahdon. :) Kauniit häät ja hieman erilaiset kuin mihin ollaan totuttu, häät kun olivat yhdistelmä useampaa kulttuuria. Onnea vielä ihanat! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä merkki käynnistäsi.