torstai 26. joulukuuta 2013

Vuoden 2013 käsityötavoite, viikko 50 + 51 + 52.

Viimeisten viikkojen aikana on valmistunut täytettä pukinkonttiin, kuten jo viimeksi vihjailinkin. Joulu on ohitse ja lahjat löytäneet tiensä saajilleen, joten on aika paljastaa täälläkin että mitäs sitä on tullut touhuiltua tuossa joulun alla.

Anopille tein "jämälankavillasukat". Anopin miltei satavuotias täti on siinä kunnossa, ettei häneltä enää käsitöiden tekeminen luonnistu, joten minä sain menneenä kesänä häneltä jääneitä villalankoja. Joukossa oli täysin avaamattomia lankakeriä, mutta myös pieniä jäänteitä erilaisista langoista, jotka sitten solmin yhteen ja neuloin kaikki hyötykäyttöön.


Huovuttamisesta mainitsinkin jo edellisessä postauksessa ja sitä tulikin muutaman viikon aikana tehtyä niin, että loppujen lopuksi oikean käden pikkurillistä löytyin rakko. :D Näitä huovutettuja saippuoita meni siskoille puolisoineen, vanhemmille sekä muutamille ystäville.

Appiukolle neuloin kaulahuivin.


Omille karvaturreille sekä muutamalle kaverikoiralle tekaisin uudet narulelut.

 


 Joululahjojen väkertämisen keskellä valmistui myös itselle ensimmäinen omatekemä villapaita. Siitä otetut kuvat hengailee kuitenkin vielä kännykän muistissa, joten siitä lisää vähän myöhemmin.

Että semmosia väkerryksiä pukinkottiin, nyt voikin taas alkaa miettiä uusia juttuja kun tonttuhommat on saatu alta pois ja tämä vuosi alkaa olla pulkassa! ;)

2 kommenttia:

Jätä merkki käynnistäsi.