tiistai 2. joulukuuta 2014

Pieniä lahjoja.

Oon tehnyt lähiaikoina pieniä lahjoja suurella rakkaudella.
Viime sunnuntaina vietimme ystäväni Baby Shower -juhlia ja hänelle annettuun lahjaan sujahti mukaan minun neulomani pienet villasukat ja lapaset sekä virkattu vaunulelu. Ihana äiti, ihania ihmisiä ja ihanat juhlat. <3 Vaunulelusta on tullut paljon  kyselyitä. Idea leluun tuli erään tulevan äidin ystävistä, joka näytti mulle muutaman kuvan virkatuista vaunuleluista ja kysyi että onnistuisiko mun tehdä juhliin lahjaksi sellainen. Ja siitä se ajatus sitten lähti, ohjetta en edes etsiskellyt vaan lelu on muutaman kuvan katselun jälkeen täysin oman pään tuotosta.
 
Eilen puolestaan rakas siskonpoikani vanheni taas yhdellä vuodella ja minä tein muruselleni pipon ja pistin sen postin mukana menemään kun en itse päässyt paikalle. Paketin saapumisen jälkeen sain kuvaviestin, jossa tuore omistaja oli iloisena pipo päässään ja näytti käsillään sydänmerkkiä. <3


Näiden lisäksi oonkin tiuhaan tahtiin heilutellut puikkoja jotta saan lahjoja pukinkonttiin ja onneksi niiden suhteen ollaankin jo aika hyvällä mallilla. Mutta ne paljastuu taas vasta sitten kun lahjojen saajat ovat avanneet pakettinsa. ;)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä merkki käynnistäsi.