lauantai 28. helmikuuta 2015

Raitasukkien hyökkäys.

Joululahjapaketteihin neuloin useammatkin raidalliset villasukat. Eri väreissä, rakkaudella tulevaa omistajaa ajatellen.Toivottavasti ovat lämmittäneet omistajiensa jalkoja.

Blogi on edelleen viettänyt hiljaiseloa, vaikka se mielessä on pyörinytkin. En vain tahdo saada otetta, kun en tiedä mitä teen tämän kanssa. Yritän nyt kuitenkin kiriä kiinni näiden tähän asti valmistuneiden käsitöiden kanssa, kaikki kun on edelleet ahkerasti kuvattu. Pitäisi jostain saada aikaa istua tähän koneen ääreen ja muokata tämä koko homma sellaiseen suuntaan että se miellyttää. Mutta kun se aika yhä ja edelleenkin tuntuu olevan kovin kortilla eikä tässä koneella istuminen ole se prioriteetti numero yksi. 

Mutta nyt on kuvat siirretty koneelle ja muokattu siihen kuntoon että ne voi siirtää tänne. Eli pikkuhiljaa luvassa kuvamateriaalia muutaman viime kuukauden tuotoksista.

Ihanaa kevään odotusta! Täällä sitä ehdittiin muutaman aurinkoisen päivän aikana jo kovasti fiilistellä. Ja sitten laskeutui jälleen harmaus. Mutta kyllä se sieltä tulee, joka vuosi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä merkki käynnistäsi.