torstai 12. maaliskuuta 2015

Mistä näitä villasukkia sikiää..?

Sain tuossa alkuvuodesta pienen vinkin, että voisin tehdä tädilleni villasukat Nalle-langasta. Ryhdyin sitten samantien tuumasta toimeen ja tein heti kerralla kaksi paria. Villasukat valmistuivat niin että sain vietyä ne uudelle omistajalleen hieman etukäteen syntymäpäivälahjaksi.Meillä töissä ollut miesvahvistus lopetti työnsä helmikuussa ja työparini kanssa päätettiin yhdessä tehdä hänelle villasukat läksiäislahjaksi ja muistoksi meistä. Meillä on sen verran samanlaiset käsialat, että sukista sai helposti samankokoiset. Kantapään kohdalla huomattiin, että siinä molemmilla oli hieman omat tyylinsä, mutta mitäs pienistä! :D Ylempi sukka on mun tekemä, alempi työparin taidonnäyte.


Samalla viikolla lopetti myös sivaripoika, joka oli meillä apukäsinä aina perjantaisin. Tämän kaverin pukeutumistyyli on hyvin mustanpuhuva, joten saatiin työparin kanssa idea värikkäistä villasukista. Ja yhdessä taas tehtiin nämäkin. Myöhemmin työpari innostui tekemään vielä yhden, mustan, villasukan. Lopputuloksena herra sai meiltä läksiäislahjaksi kolme erilaista villasukkaa, joita voi sitten yhdistellä mielensä mukaan.
Pinkkiraidallinen ja musta sukka työparin käsialaa, värikäs sukka mun tekemä.
Villasukat on kyllä ehdottomasti mun eniten tekemä käsityö, niitä tulee toisinaan tehtailtua myös välitöinä muuten vaan. Aina niille kuitenkin tulee käyttöä. Tällä hetkellä mun uusien, omistajaansa kaipaavien villasukkien varasto on tyhjillään, mutta eiköhän tässä jossain vaiheessa tule taas tehtyä muutamia pareja pahan päivän varalle. Mun mielestä on mukavaa antaa ihmisille lahjaksi jotain omatekoista ja villasukat on kyllä yks lemppari.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä merkki käynnistäsi.