torstai 19. maaliskuuta 2015

Välillä on oltava itsekäs.

En edes muista milloin oon tehnyt jotain ihan vain itselleni. Varmaankin ne yhdet värikkäät pitkävartiset villasukat syksyllä, joista poiki sitten joululahjaideat siskoille? Paljon tulee virkattua ja neulottua, mutta suurin osa tekeleistä valmistuu lahjaksi jollekin muulle.

Vihdoinkin oli sopiva väli tehdä jotain jonka saan pitää itse. Ja mitäs muutakaan valmistui kuin.. no, villasukat.. TAAS! Mutta onneksi edes hieman niistä tavallisista joustinneulevartisista poikkeavat. Lankana käytin ihanaa lankaa (arvatkaa muistanko mitä..), jonka ostin Oulun lankamaailmasta. Sain kyseiseen liikkeeseen 50 euron lahjakortin anopiltani joululahjaksi ja heti joulun jälkeen piti tietenkin tehdä reissu Ouluun ja käydä tuhlaamassa rahat. En ollut ennen käynyt ko. liikkeessä ja voi jestas millainen valinnan vaikeus iski kun piti valita että mitä lankoja ottaa mukaan! Luulenpa että liikkeessä pitää poiketa toistekin.. ;D

Joululomalla työparini oli ollut tätinsä ja mummonsa opissa ja jakoi sitte auliisti uusia tietojaan myös mulle kun palattiin takaisin töihin. Ja minähän innostuin heti mulle uusista jutuista ja yhdistin ne uusiin lankoihini. On muuten aivan älyttömän kivat sukat! Onneksi ne on mun omat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä merkki käynnistäsi.