maanantai 9. maaliskuuta 2015

Virkattu pupu ja keväisiä fiiliksiä.


Ennen joulua valmistui ihanan pienen miehen joululahjapakettiin virkattu pupulelu. Tämäkin tuotos valmistui omasta päästä, kuten yleensä muutkin mun tuotokset. Oon huono lukemaan ohjeita, virkkaukset ja neulomiset tulee yleensä omasta päästä ja harvat ompeluksetkin tehdään ilman kaavoja. :D


 Joululahjat taitavat vihdoin ja viimein olla esitelty ja päästään seuraavaksi siirtymään kuluvan vuoden puolelle. Eihän tässä eletäkään vasta kuin maaliskuuta. ;) Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. 

---

Tänään aurinko paistaa ja minä viettelen kotona vapaapäivää. Kello oli herättämässä aikaisin, mutta annoin itselleni kuitenkin luvan nukkua aiottua pidempään. Nautin kaikessa rauhassa aamukahvin uudesta Pikku Myy -mukistani ja lähdin koirien kanssa lenkille. Päätin että lenkkeilyn osalta julistetaan tänään kevät alkaneeksi! Vedin jalkaani pelkät treenipökät, päälle juoksutakki ja siihen koirien kanssa treenaamiseen tarkoitettu kevyt heijastinliivi. Ensimmäistä kertaa talven jälkeen kesälenkkarit jalkaan ja koirat juoksuvyöhön kiinni. Voi että mää nautin aurinkoisesta lenkistä ja siitä kevyestä fiiliksestä mikä oli kevyemmissä vaatteissa! Tarpeeksi ripeästi kun liikku niin ei päässyt vilu yllättämään. Jonkin verran juoksenneltiin, mutta pääasiassa pysyteltiin reippaassa kävelyssä. Meidän suunnilta on kadut vielä täynnä terävää soraa ja varsinkaan Romeon tassut ei sitä oikein tahdo kestää. Joten meidän kunnon juoksulenkit odottaa vielä katujen puhdistusta ja metsäreitin sulamista, sinnekkään kun ei oikein jääpeitteen takia ole tällä hetkellä oikein asiaa. 


Aurinkoista päivää kaikille sinne ruudun toiselle puolelle, muistakaa nauttia pienistä asioista! ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä merkki käynnistäsi.